TÜRKTOB

Sosyal Medyada
Birliğimiz

4. Türkiye Tohum Teknolojileri Tohumculuk, Fide, Fidancılık ve Teknolojileri Fuarı

4. Türkiye Tohum Teknolojileri Tohumculuk, Fide, Fidancılık ve Teknolojileri Fuarı

Türkiye Tohum Teknolojileri Tohumculuk, Fide, Fidancılık ve Teknolojileri Fuarı Bilgi Notu ( 10-13 Ocak 2014 / İstanbul Fuar Merkezi )

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığımızın himayelerinde, Türkiye Tohumcular Birliğinin desteği ile Start Fuarcılık tarafından 4.südüzenlenecek Türkiye Tohum Teknolojileri Tohumculuk, Fide, Fidancılık ve Teknolojileri Fuarı, bu yılda Türk tohumculuğunun ulusal ve uluslar arası alanda tanıtımına büyük katkılar sunacak.

Fuar boyunca; Türk tarımı ve tohumculuğunun önemli kurum, kuruluş ve firmalarının özellikle teknoloji kullanımında geldiği aşamayı hep birlikte gözlemleyeceğiz ve deneyimlerimizi paylaşacağız.   

Ziyaretçilerimiz ise; zengin tarımsal bir görsellik eşliğinde bilimsel seminer ve sunumlardan yararlanma imkanı bulacaklar.

Ülkemiz tarımı ve tohumculuğunun gelişimine gönül veren tüm kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcilerinin ve bu alanında faaliyette bulunan tüm firmalarımızın, düzenlemiş olduğumuz bu uluslararası ihtisas fuarına katılmalarından mutluluk duyacağız.

 

10-13 Ocak 2014 tarihlerinde İstanbul Fuar Merkez’inde buluşmak üzere.

Bilgi için:  http://www.turkiyetohumculukfuari.com/

Türkiye Tohumcular Birliği