TÜRKTOB

Sosyal Medyada
Birliğimiz

FÜAB Olağan Mali Genel Kurulu Gerçekleştirildi

FÜAB Olağan Mali Genel Kurulu Gerçekleştirildi

Fidan Üreticileri Alt Birliği (FÜAB) Olağan Mali Genel Kurulu, 29 Haziran Cumartesi Günü Uluslararası Tarımsal Eğitim Merkezi (UTEM) Müdürlüğü’nde gerçekleştirildi.

FOTOĞRAFLARI GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN

Saat 10:00'da başlayan Genel Kurul Toplantısına Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı  Bitkisel Üretim Genel Müdür Yardımcılığı görevine yeni atanan Ümit Bayram Kutlu, Türkiye Tohumcular Birliği (TÜRKTOB) Başkanı Yıldıray Gençer, FÜAB Başkanı Mehmet Salçuk Bilgi, FÜAB Yönetim Kurulu Üyeleri, Bakanlık yetkilileri ve TÜRKTOB'a bağlı diğer alt birlik temsilcileri katıldı. 
 
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından açılış konuşması yapan FÜAB Başkanı Mehmet Selçuk Bilgi, fidan üreticilerinin yaşadığı sorunları dile geterirek Bakanlık'tan sorunların çözümü noktasında iş birliği ve destek istedi. 

Türkiye Tohumcular Birliği (TÜRKTOB) Başkanı Yıldıay Gençer de, konuşmasında tohumculuk sektöründe yaşanan gelişmelere değindi ve FÜAB Olağan Mali Genel Kurulu'nun hayırlı olmasını diledi. 

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı  Bitkisel Üretim Genel Müdür Yardımcısı Ümit Bayram KUTLU'da, atkarılan sorunların bakanlık olarak farkında olduklarını ve her türlü desteği sağlamaya devam edeceklerini söyledi. 

Normal gündem maddelerinin okunup oylanmasının ardından geçilen Dilek ve Temenniler bölümünde ise, fidan üreticilerinin sorunları dile getirilerek çözüm önenileri masaya yatırıldı. 

Genel Kurul toplantısı'nın ardından Fidan Üreticileri Tarım Sanayi Ticaret A.Ş, 65 ortağı ile bir toplantı yaptı. Toplantıda yakın zamanda kurulan şirket için yol haritası belirlenmesine çalışıldı, üyelerin görüş ve önerileri alındı.

Kaynak: tarim2023.com