TÜRKTOB

Sosyal Medyada
Birliğimiz

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü Kutlu Olsun

            Türk milletinin gurur kaynağı, ölümsüz destan 18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 106. Yıl dönümünde başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere tüm şehit ve gazilerimizi bir kez daha sonsuz minnet ve şükranla anıyoruz.

        Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün “Size taarruzu değil, ölmeyi emrediyorum” sözlerinin vücut bulduğu bu zafer, Türk milletinin istiklali uğruna canlarını feda edebileceğinin en bariz göstergesidir. Hiçbir zaman geri dönmeyi düşünmeyen, düşmanı bile kendisine hayran bırakacak kadar asil bir davranış sergileyen kahraman askerlerimiz, elde ettikleri bu zafer ile milletimizin hatta coğrafyanın kaderini değiştirmiştir.

Millet olmanın anlamını kavramak için tarihimizi hatırlayarak; bugün bize emanet edilen bu kutsal vatan topraklarının büyük zorluklarla savunulduğunu bilmeliyiz.

Bu duygularla, başta Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK ve onun silah arkadaşları olmak üzere Türk Milleti'nin bölünmez bütünlüğü ve bu güzel vatan uğruna hayatlarını feda etmiş aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi saygı ve şükranla anıyorum.

Çanakkale'yi destan kılan milletimizin zaferleri kutlu olsun. 

 

 

Hurşit Nallı

FÜAB Yönetim Kurulu Başkanı